lauantai 9. helmikuuta 2013

Mitä pastellia?

Uusin Novita tuli eilen. Vähän oli kyllä pettymys, vain muutama toteuttamisen arvoinen ohje. Ehkä en ole oikein kohdeyleisöä noille kaikille pastellisävyille, vaimo kyllä tuntui tykkäävän useammastakin mallista. Huomaa kyllä, että kevättä kohti mennään kun lehdestä alkaa vähetä pipo- ja lapasohjeet. Olihan siellä paljon ideoita uusille langoille ja pari hyvää pintaneulemallia.

Missoni -tyyliset siksak-kuviot näytti kyllä hyvältä ja kokeilun arvoisilta eikä edes kovin vaikeilta. Niitä olen katsellut ennenkin, mutta ohjetta en ole löytänyt. Missoni on tullut vastaan Lindexin vauvanvaatteissa, en sitä muuten tietäisi. 

Pojan neuletakki (15) vaikutti myös tekemisen arvoiselta. Kokoja oli 180cm:iin asti, joten kyllä se varmaan näin lyhyeen varteen sopisi. Toisaalta hirvittää koon 3 puikot noin isoon työhön. Nalle -lankakaan ei ole mukavinta neuloa, kun sen punos on melko löysää ja puikko menee helposti siitä läpi.

Katsoo nyt milloin noita ohjeita ehtii harkita, pitäisi ensin tehdä ne toiset palmikkosukat valmiiksi ja sitten yksi vauvan turvakaukalohaalari. Aikaa nyt vie eniten kuitenkin tuo pojan huone, joka pitäisi saada valmiiksi. Tänään saatiin isäni kanssa tehtyä sinne katto valmiiksi. Enää puuttuu uusi lattia ja tapetit pariin seinään. Sen jälkeen voi keskittyä olennaiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti